3D figurák

Legmodernebb 3D szennelési és színes nyomtatási technológiánkkal élethű 3D-s figurákat készítünk amelyekkel bármikor meglepheti szeretteit. De mindemellett cégeknek is ajánljuk ezt a módszert. 3D figuráinkat megrendelheti különböző méretben és kivitelezésben, egész alakos vagy mellszobor formában is

Megrendelésre kézi szkennerünkkel úgy önt mint szeretteit is beszkenneljük. Mindössze körülbelül 15 percébe kerül és kérésre házhoz is megyünk. A szkennelésnél használt strukturált fény nem káros az egészségre, így technikánk lehetőséget biztosít arra, hogy például kedvese terhessége egy pillanatát ezen sajátos módon megörökítse.

Egy különleges nap extra figyelmet érdemel! A 3D-s figurák nem csak szemet gyönyörködtetőek és az esküvői torták egyedi díszeiként szolgálhatnak, hanem otthonának egyedi díszévé válhatnak a nagy nap lejárta után.

Bizonyos vállalatok számára a 3D-s figuráink profit növelése szempontjából is hasznosak lehetnek. Például 3D Lab-unk beszkennelte és digitalizálta a Ratiopharm Ulm profi kosárlabdacsapatát, amit az interneten és a Fan Shop-ban értékesítettek. Személyek szkennelése mellett örömmel teljesítjük vállalati ügyfeleink promóciós termékeinek egyedi digitalizálási és 3D nyomtatási kéréseit is.

3D-s figuráink kreatív lehetőséget nyújtanak minden munkaadónak aki alkalmazottait ezen különleges módon szeretné megajándékozni.

KAPCSOLAT - CONTACT - KONTAKT