3D szken szolgáltatásaink

3D-s szkennerünk segítségével milliméter pontosságú, precíz modelleket tudunk előállítani, legyen szó személyekről vagy tárgyakról. Az így begyűjtött és összegzett adatok segítségével 3D-s valós, megformázott modelleket is készítünk rendelésre.

Művészeti alkotások digitalizálása számos előnyt biztosít múzeumok számára. Így az érdeklődők bármelyik szögből megtekinthetnek háromdimenziós szobrokat, anélkül, hogy fennállna a károsodás veszélye. Legfőképpen az üvegfal által védett vagy nagy méretű szobrok esetén előnyös ez a megoldás.A széteséstől fenyegetett alkotásokat beszkennelhetjük és pontos másolatot tudunk készíteni. Modern technikánk segítségével online galériák létrehozása is elképzelhetővé válik. Ezáltal tartózkodási helytől függetlenül hozzáférhetővé tennénk galériákat a művészet kedvelőinek vagy diákoknak, tanulóknak. A digitalizált szobrok alapjául szolgálhatnak a múzeumok souvenir boltjaiban eladásra bocsátott termékeknek vagy segítségükkel kiváló minőségű renderelő plakátokat készíthetnek reklám céljából

Budapesten és Magyarország számos területén több régi épületet is restaurálnak, a fal domborműveit is megőrizve. Ezen falak rekonstruálása nem könnyű feladat, de a 3D-s szkenner erre is optimális megoldást nyújt. A teljesen vagy részben megőrzött falrészleteket beszkennelve a hiányos részeket feldolgozzuk, rekonstruáljuk és az adatok segítségével létrehozunk egy eredeti modellt. A részletes 3D-s szkenneléssel sok fáradtságot és időt spórolhat meg ezáltal.

Optikai szkennerrendszerünk alkalmas ipari objektumok beszkennelésére is. Visszamodellezés által (reverse engeneering) a 3D-s modellek optimalizálhatók a termék designjának és teljesítményének javítása érdekében. Minőség ellenőrzésképp a 3D-s modelleket összehasonlíthatjuk a meglévő CAD adatokkal. Természetesen külön kérésre vállaljuk a már legyártott modellek rekonstrukcióját és visszaalakítását is.

Fókuszban tárgyak és élőlények részletes megragadása és 3D-s digitalizálása áll. Az így összegyűjtött adatok ideális felhasználást biztosítanak a film- és videojátékipar területén is, hiszen számos kellék és jelmezes főszereplő digitalizálható. Ezek a 3D-s adatok leegyszerűsítik és felgyorsítják a 3D-s művészek vizualizációs munkáját.

A speciális testre szabott egészségügyi eszközöknek igazodniuk kell a beteg egyéni anatómiájához.3D-s szkennerünk megragadja a kívánt testrész pontos geometriáját, ezáltal a 3D-s adatok orvosi eszközök alapjául szolgálhatnak, mint például protézisek, kerekes székek vagy szemmaszkok készítésekor.

Az architektúra fotó realisztikus ábrázolása szerves része az ingatlantervezésnek valamint az ingatlanmarketingnek. Az épület az építészeti megjelenítés középpontjában helyezkedik el, de igazából csak az apró részletek által, mint például autók, növények és emberek, válik a 3D-s vizualizáció a szemlélő számára igazán élethűvé. Az ön építészeti illusztrációjának egyéni képet nyújthatunk, beszkennelve ön által kiválasztott embereket előre megbeszélt ruhában és pozícióban, alacsony poligonális modelleket alkotva (link 3D modellálás) Ha szeretné, elvállaljuk az egész rendering projektet is

KAPCSOLAT - CONTACT - KONTAKT